Back to All Events

Ny visjon for Økern Sentrum: Urbant, bærekraftig og levende bysentrum! (NO) presentert av Steen&Strøm

  • Laboratoriet 6 Youngs gate Oslo, Oslo, 0181 Norway (map)

Steen & Strøm og Storebrand ønsker å oppdatere planene for Økern Sentrum i henhold til Oslos plan om å bli en grønnere, varmere og mer nyskapende by. Økern Sentrum skal endres fra dagens industriområde til et urbant, bærekraftig og levende bysentrum med torg, parker og gode møteplasser.

En omregulering kan innebære tredobling av offentlige møteplasser og torg, flere boliger, samt lokalt tilpasset handel i åpen bystruktur. Målet er at et nytt bysentrum skal ha en positiv innvirkning i folks hverdag og for omgivelsene.

Oslo er pionér i Europa på bærekraftig, grønn og sosial byutvikling. Økern Sentrum vil nå ta en lederposisjon for å gjøre Oslo enda bedre.

Innledere:
Thomas Holth, Steen&Strøm Norge
Geir Haaversen, A-lab

ØKERN EYELEVEL 190522.jpg